Dagbesteding

In onze huiselijke woonruimte bieden we een dag invulling die aansluit bij uw behoefte.

Hebt u hulp nodig bij het vormgeven van uw dag, omdat u geen werk en studie hebt, of zit u veel thuis en voelt u zich alleen en eenzaam dan kunt zich aanmelden voor activiteiten bij Harmonie in Hulp en Zorg.

Activiteiten zijn geschikt voor oud en jong en vind plaats in een gezellige, warme en huiselijke sfeer. Er is een gezellige woonkamer met tv en eettafel, een keuken en badkamer ook hebben we slaapkamers, als u behoefte heeft aan rust.

De activiteiten zijn bijvoorbeeld; samen koken en samen eten, samen TV en Journaal kijken en idee├źn uitwisselen, creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen of knutselen of samen buiten wandelen en ergens koffie te drinken, samen winkelen.

Bij het intakegesprek kijken we met u naar u wensen, We sluiten onze begeleiding hierbij aan. Begeleiding kan in het Nederlands of in u taal gegeven worden. We hebben als het nodig is vervoer we kunnen u op halen en terug brengen naar huis. Ook stemmen we af of u zelf eten mee neemt of dat wij dat bieden. Dagbesteding vindt plaats van maandag tot vrijdag, aan de hand van u indicatie kan u bepaalde tijd komen. We begeleiden kleine groepen van maximaal 10 mensen zodat iedereen gezien en gehoord word. We hebben een mannen groep en een vrouwen groep, ook is er een gemengde groep.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk met WMO of PGB beschikking. Meldt u aan via ons aanmeldformulier.

Doorverwijzen

U bent zorgprofessional en u heeft een client die onze Harmonie in hulp kan gebruiken? Vult u dan het formulier in.