Jeugd

Werkwijze

De eerste stap is de kennismaking. We bespreken samen met u als ouders en in aanwezigheid van het kind/de jeugdige zelf wat er speelt. Na een oriƫntatie op de situatie wordt er gekeken welke begeleiding er nodig is voor de ouders en voor het kind/de jeugdige. Dit wordt gedaan door middel van het stellen van doelen waar tijdens de begeleiding met hulp van de begeleider aan gewerkt gaat worden.

Het interculturele team van Harmonie in Hulp heeft ervaring met verschillende soorten hulpvragen en het werken met verschillende culturen. Dit speelt een belangrijke rol in de begeleiding.

 

Begeleiding

Harmonie in Hulp biedt specialistische en reguliere begeleiding aan kinderen, jeugdigen en hun ouders. Loopt uw kind vast in de ontwikkeling? Heeft uw kind een beperking waar u niet goed mee weet om te gaan? Spelen er andere problematieken en weet u als ouder niet hoe u kunt ingrijpen? De interculturele begeleiders van Harmonie in Hulp staan voor u klaar.

Harmonie in Hulp vindt het belangrijk om samen met u te kijken naar uw cultuur en de normen en waarden binnen de Nederlandse samenleving, en hoe dit gecombineerd kan worden in de opvoeding.

 

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk met WMO of PGB beschikking. Meldt u aan via ons aanmeldformulier.

Doorverwijzen

U bent zorgprofessional en u heeft een client die onze Harmonie in hulp kan gebruiken? Vult u dan het formulier in.